Rreth Nesh

FarmaCity është farmacia e parë online në Shqipëri. Ne ofrojmë një numër gjithnjë në rritje produktesh para-farmaceutike që jan vetëm pak klikime larg nga shtëpia juaj. Rëndësi të veçantë zë për ne cilësia e produkteve që e ofrojmë por dhe e shërbimit, në afate kohore, komunikm dhe gatishmëri për çdo kërkesë të klientit.

Misioni ynë është të nxisim informimin dhe ndërgjegjësimin shëndetësor të klientëve dhe të ofrojmë një gamë sa më të plotë te produkteve para-farmaceutike me çmime më të ulëta, duke ju kursyer jo vetëm kohë por dhe para.

FarmaCity është farmacia online degë e Farmaci “Fishta” prezente në tregun farmaceutik që nga viti 1995. Për çdo pyetje apo pakënaqësi ju mund të na gjeni dhe fizikisht në adresën e mëposhtme.