- 15%

Vitabiotics – Wellzyme 15 Enzima të avancuara

3,485 Lekë

Out of stock

Join the waitlist to be emailed when this product becomes available

Përshkrimi i Produktit

Wellzyme Enzima Tretëse

Formula me 15 enzima Wellzyme është formulimi më i avancuar i gamës së enzimave tretëse Wellzyme. Ajo ofron një spektër të gjerë të enzimave aktive. Ato janë të formuluara specifikisht që të merren me ose menjëherë pas ushqimit.

15 Enzima kyçe

Formula e avancuar Wellzyme ofron një spektër të gjerë prej 15 enzimash aktive, që përshijnë proteazë, amilazë, alfa-galaktoksidazë, lipazë, hemicellulazë dhe laktazë.  Gjithashtu formula e avancuar Wellzyme ofron glukoamilazë, beta-glukanazë, maltazë, xylanazë, invertazë, pektinazë, papain dhe bromelain. Të gjithë enzimat janë përzgjedhur dhe kombinuar nga ekspertët për qëllime specifike. Gjithashtu përshihet dhe laktaza që përmirëson tretjen e laktozës.

Përmiresim i tretjës së laktozës

Wellzyme Enzima Tretëse ofron nivelin ekzakt ditor të rekomanduar të laktazës 4500 FCC (për 3 kapsula) të cilat përmirësojnë tretjen e laktozës.

Standarte të larta të kontrollit të cilësisë

Wellzyme është zhvilluar nga ekspertët e Vitabiotics, dhe është një shtesë ushqimore e prodhuar me standarte të larta të GMP (Good Manufacturing Practice).

 • E përshtatshme për veganët
 • Pa konservantë
 • Pa ngjyrues artificialë
 • Wellzyme nuk është testuar në kafshë

Udhëzime mbi përdorimin

Merrni 2-3 kapsula në ditë. Merrni çdo kapsulë me ose menjëherë pas ushqimi. Për shembull një pas mengjësi, drekë dhe darkë.

Personat që kanë vështirësi në tretjen e laktozës: Merrni 3-4 kapsula me çdo vakt që përmban laktozë. Mos e përtypni. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

Firma

Vitabiotics

Mosha

Të gjithë

Forma

Kapsula

Sasia

60

Nutritional Information Av. per 3 capsules
Protease (7,500 HUT) 8mg
Amylase (3,000 DU) 19mg
Glucoamylase (30 AGU) 26mg
Alpha- Galactosidase (30 GaIU) 1mg
Lipase (150 FIP) 500 µg
Lactase (4,500 FCC) 47mg
Beta-Glucanase 8mg
  Providing:
  Cellulase (150CU)
  Beta-Glucanase (45 BGU)
Maltase (30 DP°) 4mg
Xylanase (30 XU) 200 µg
Invertase (30 SU) 150 µg
Pectinase (45 Endo PGU) 5mg
Hemicellulase (15 HCU) 30 µg
Papain (1,500 PU) 30 µg
Bromelain (30 GDU) 11mg

HUT – Haemoglobin Units on a Tyrosine Basis, DU – Dextrinizing Units, AGU – Amyloglucosidase Units, GalU – Galactosidase Units, FIP – Federation International Pharmaceutical, FCC – Food Chemical Codex, CU – Cellulase Units, BGU – Beta Glucanase Units, DP° – Degrees of Diastatic Power, XU – Xylanase Units, SU – Sumner Units, Endo-PGU – Endo Polygalacturonase Units, HCU – Hemicellulase Units, PU – Papain Units, GDU – Gelatin Digesting Units, mg – milligram, µg – microgram

Përbërësit
Capsule Shell: Hydroxypropylmethylcellulose, Bulking Agent: Rice Dextrin, Lactase, Glucoamylase, Amylase, Medium Chain Triglycerides, Bromelain, Beta Glucanase, Protease, Pectinase, Maltase, Alpha-Galactosidase, Lipase, Xylanase, Invertase, Papain, Hemicellulase, Cellulase.

Pështypjet mbi produktin
 • 0
  vlerësime
 • 5 Yje
  0%
  4 Yje
  0%
  3 Yje
  0%
  2 Yje
  0%
  1 Yll
  0%
Përshtypjet

There are no reviews yet.

Jepni përshtypjen tuaj mbi produktin

Bëhu i pari që jep një përshtypje “Vitabiotics – Wellzyme 15 Enzima të avancuara”

Produkte që mund t'ju interesojnë

LART