- 15%

Vitabiotics – Pregnacare Him & Her Conception

Original price was: 6,000 Lekë.Current price is: 5,100 Lekë.

Përshkrimi i Produktit

Rekomandohet që te dy partnerët të kontrollojne dietën dhe nutrientët.

Tabletat Pregnacare Conception për femrat

Prezantimi i Pregnacare Conception

Pregnacare Conception mundëson një bashkim të plotë, të kujdesshëm e të balancuar të mikronutrientëve , duke përfshirë dhe nutrient specifikë si : inositol , l-arginine , n=acetyl , cysteine dhe selenium. Formula gjithashtu përfshin vitaminën B12 dhe acidin folik 400 mcg (microgram).

Niveli i rekomanduar i acidit folik

Pregnacare Conception përmban 400 mcg acid folik, sasi ekzakte e rekomanduar për çdo femër që po tenton të mbetet shtatëzënë. Nesë nuk merrni acid foik shtesë rritet rreziku që të zhvillohen difekte ne tubin neural gjatë formimit të fetusit .  Acidi folik gjithashtu ndihmon ne proçesin e ndarjes së qelizave si dhe kontribon në rritjen e placentës gjatë shtatzënisë.

Shëndeti riprodhues i femrës

Disa nutrientë mund të luajnë nje rol ne suportimin e një shëndeti riprodhues tek femra. Pregnacare Conception përmban zink I cili konribon për të pasur nje pjellori normale dhe vitamin B6 e cila ndihmon ne rregullimin e aktivitetit hormonal . Formula gjithashtu përfshin vitaminë B12, hekur, magnesium dhe vitaminë D të cilat ndikojnë ne proçesin e ndarjes së qelizave.

Suport me nutrientë të gjithanshëm

Pregnacare Conception mundëson support te gjithanshëm me nutrient shtesë duke përfshirë biotinë , baker të cilat kontobojnë në clirimin e energjive , hekur I cili ndihmon në një fuksionim normal te sistemit imunitar dhe në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut si dhe hemoglobinës. Gjithashtu vitaminat B6 dhe B12 ndihmojnë për të ruajtur nje funksionim normal të sistemit nervor . Formula gjithashtu përfshin dhe nutrient te tjerë kryesorë si : L-Argininë , Inositol , N-Acetil  Cisteinë and Betakaroten .

Tabletat Wellman Conception për meshkuj

Mbështetje për shëndetin riprodhues

Kur ciftet vendosin të lindin një fëmijë , në mënyrë që të mirmbahet shëndeti dhe të suportohet ngjizja , nuk duhet te kujdeset vetëm femra për dieten apo mënyrën e jetesës .

Prezantimi i Wellman Conception

Wellman Conception është formuluar duke pasur parasysh nevojat e ndryshme të shëndetit riprodhues të cdo mashkulli . Shume meshkuj sot e kanë kuptuar rendesinë e të pasurit një menyrë jetese të shëndetshme kur po provon te behesh me fëmijë. Wellman Conception u krijua për të mundësuar një kombinim të plotë vitaminash , mineralesh dhe nutrientësh bio-aktivë për të ndihmuar në suportimin e shëndetit në tërësi dhe vitalitetit, duke përfshirë hekurin I cili ndihmon në normalitetin e clirimit te energjisë si dhe nutrient të tjerë specifikë të cilët janë përzgjedhur për rolin që kanë në shëndetin riprodhues.

Suporti nëpërmjet nutrientëve në riprodhim

Wellman Conception është një fomulë e kompletuar me nutrient specifikë, duke përfshirë zinkun I cili ndihmon për një riprodhim normal. Zinku dhe vitamin C së bashku ndihmojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ dhe gjithashtu kontribuojnë për një funksionim normal tësistemit imunitar.

Zinku është nje nga mineralet më me shumë rëndësi për sistemin riprodhues tek meshkujt ,pasi sperma përmban 100 herë më shumë zink seç  gjendet në gjak . Në fakt për cdo ejakulim përmban rreth 5mg zink , që do të thotë sa gjysma e sasisë së rekomanduar  ditore , prandaj formula përmban 15mg zink .

Ngjizja dhe Spermatogjeneza

Vitamina B6 kontribuon në rregullimin e aktivitetit hormonal, zinku ndihmon në nomalizimin e nivelit të testosteronit ne gjak dhe seleniumi ndihmon për një spermatogjenezë (procesi I formimit te gametave mashkullore) normale.Tashme dihet se acidi folik jo vetem qe luan nje rol kritik tek femrat për një zhvillim të heret të fetusit por është gjithashtu I rëndësishëm edhe për rolin e mashkullit në ngjizje. Acidi folik , hekuri , magnezi dhe vitamin B12 kanë ndikim në procesin e ndarjes së qelizave , si dhe vitamina A e cila ka rol në procesin e specializimit te qelizave.

Për një shëndet të përgjithshëm dhe vitalitet

Vitaminat B6 , B12 së bashku me bakrin, hekurin dhe zinkun kontribuojnë në normalizimin e clirimit të energjisë.  Acidi folik, vitamina B6 dhe riboflavina (vitamin B2) luajnë rol në normalizimin e formimit të qelizave të kuqe të gjakut . Gjithashtu dhe hekuri suporton formimin e qelizave të kuqe në gjak si dhe si dhe të hemoglobinës e cila përcon oksigjenin dhe gjakun në organet riprodhuese.

Vitaminat B6 dhe B12 shërbejnë dhe për një funksionim normal të sistemit nervor. Formula gjithashtu përfshin disa nutrientë të tjerë të rëndësishëm si : Peruvian MACA Extract, Co-Q10, Lycopene, Siberian Ginseng Extract and Pine Bark Extract.

 

Kur duhet të përdoret Pregnacare His & Her Conception

Meshkujt dhe femrat duhet te përdorin Pregnacare His & Her Conception sapo të fillojnë të provojnë ngjizjen e fëmijës. Për të ndihmuar në ndërtimin e rezervave të nutrientëve në trup mund të merret nga 3-6 muaj përpara se të provohet ngjizja. Pasi femra të ketë konfirmuar shtatëzaninë ajo mund te vazhdojë të përdorë tabletat e mbetura të Pregnacare Conception , përpara se të vazhdojë me tabletat ose formën likuide të Pregnacare , Pregnacare Plus me Omega-3 apo Pregnacare Max me Omega-3 plus Kalçium , të cilat janë formula të veçanta për pjesën e mbetur të shtatëzanisë.

Përgjatë ngjizjes, meshkujt mund të marrin tabletat Wellman të cilat mundësojnë nje formulë tëplotë me mbi 28 bio-elementë esencialë plus vitamin B6 , B12 , zink , baker,hekur te cilat kontibuojnë ne çlirimin e energjisë , në njëshëndet të mire dhe në vitalitet për meshkujt e çdo moshe.

Nëse femrat vërejnë vonesë ne ciklin menstrual, kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht që jeni shtatzanë; këshillohet të kryhet një test shtatëzanie dhe të flisni me këshilluesin profesionist të shëndetit tuaj. Pregnacare Conception është një formulë me bazë nutrientësh pa asnje ilaç apo hormon . Nëse cikli juaj nuk është I rregullt, ne ju këshillojmë të konsultoheni me mjekun tuaj.

 

Firma

Vitabiotics

Linja

Pregnacare

Forma

Tableta

Sasia

60

NutrientëtMesatarja për tab.% NRV*
Inositol50 mg--
N-Acetyl Cysteine50 mg--
Betacarotene (Natural Source)3 mg--
Coenzyme Q1020 mg--
Vitamin D (as D3 800 IU)20 µg400
Vitamin E (Natural Source)4 mg α-TE33
Vitamin C90 mg113
Thiamin (Vitamin B1)8 mg727
Riboflavin (Vitamin B2)5 mg357
Niacin (Vitamin B3)20 mg NE125
Vitamin B610 mg714
Folic Acid400 µg200
Vitamin B1220 µg800
Biotin150 µg300
Pantothenic Acid6 mg100
Magnesium60 mg16
Iron14 mg100
Zinc15 mg150
Copper1000 µg100
Selenium50 µg91
Iodine150 µg100
%NRV* - Doza Ditore Referencë, µg - microgram
mg -miligram
Lista e përbërësve
Maltodextrin, Bulking Agent: Microcrystalline Cellulose, Vitamin C (Ascorbic Acid [Carriers: Hydroxypropylmethylcellulose & Tartaric Acid]), Magnesium Oxide, Inositol (Carrier: Acacia), N-Acetyl Cysteine, Tablet Coating (Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxypropylcellulose, Capric/Caprilic Triglycerides, Colours [Titanium Dioxide, Iron Oxides], Glycerin), Ferrous Fumarate, Zinc Sulphate, Vitamin B12 (as Cyanocobalamin [Carriers: Trisodium Citrate, Citric Acid, Maltodextrin]), Anti-Caking Agents: Silicon Dioxide, Stearic Acid & Magnesium Stearate, Niacin (as Nicotinamide), Coenzyme Q10, Betacarotene (Carriers: Starch, Water, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol), Thiamin (Vitamin B1 as Mononitrate), Vitamin B6 (as HCl), Vitamin D3 (Cholecalciferol [Carriers: Acacia, Sucrose, Corn Starch, Medium Chain Triglycerides, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol]), Pantothenic Acid (as Calcium Salt), Riboflavin (Vitamin B2), Vitamin E (as D-Alpha Tocopheryl Acid Succinate) (from Soya), Copper Sulphate, Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic Acid), Potassium Iodide, Biotin, Sodium Selenate.

NutrientëtMesatarja për tab.% NRV*
Siberian Ginseng Extract eq. to30 mg--
Peruvian Maca Extract eq. to250 mg--
Co-enzyme Q102 mg--
L-Carnitine50 mg--
Citrus Bioflavonoids10 mg--
L-Arginine10 mg--
Lycopene Extract1,5 mg--
Pine Bark Extract30 mg--
Octacosanol3 mg--
Inositol40 mg--
L-Glutathione2,5 mg--
Vitamin A (2500 IU)750 µg RE94
Vitamin D3 (as D3 600 IU)15 µg300
Vitamin E30 mg α-TE250
Vitamin C90 mg113
Thiamin (Vitamin B1)12 mg1091
Riboflavin (Vitamin B2)5 mg357
Niacin (Vitamin B2)18 mg NE113
Vitamin B610 mg714
Folacin (Folic Acid)400 µg200
Vitamin B1275 µg3000
Biotin150 µg300
Pantothenic Acid10 mg167
Magnesium60 mg16
Iron6 mg43
Zinc15 mg150
Copper1000 µg100
Manganese0.5 mg25
Selenium150 µg273
Chromium50 µg125
*NRV- Vlera Ditore Referencë
µg - microgram
mg -miligram
Lista e përbërësve
Maltodextrin, Bulking Agent: Microcrystalline Cellulose, Vitamin C (Ascorbic Acid [Hydroxypropylmethylcellulose & Tartaric Acid]), Magnesium Oxide, L-Carnitine Tartrate, Inositol (Carrier: Acacia Gum) Vitamin E (D-Alpha Tocopheryl Acid Succinate) (from Soya), Maca Extract, Zinc Sulphate, Tablet Coating: (Hydroxypropylmethylcellulose, Glycerin, Natural Source Colours [Iron Oxides]), Crosslinked Cellulose Gum, Pine Bark Extract, Anti-Caking Agents: Stearic Acid, Magnesium Stearate & Silicon Dioxide, Thiamin (Vitamin B1 as Mononitrate [Carrier: Hydroxypropylmethylcellulose]), Niacin (as Nicotinamide), Ferrous Fumarate, Citrus Bioflavonoids, Pantothenic Acid (as Calcium Salt), Vitamin B6 (Pyridoxine HCl), L-Arginine, Vitamin A (as Acetate [Carriers: Acacia, Starch, Maltodextrin, Antioxidants: DL-Alpha Tocopherol]), Vitamin D3 (Cholecalciferol [Carriers: Acacia, Sucrose, Corn Starch, Medium Chain Triglycerides, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol]), Siberian Ginseng Extract, Riboflavin, Octacosanol (Rice Bran), Copper Sulphate, L-Glutathione, Co-Enzyme Q10, Manganese Sulphate, Lycopene Extract, Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic Acid), Sodium Selenate, Chromium Trichloride, Biotin, Vitamin B12 (Cyanocobalamin). Allergy Advice: For allergens, see ingredients in bold.

Pështypjet mbi produktin
 • 0
  vlerësime
 • 5 Yje
  0%
  4 Yje
  0%
  3 Yje
  0%
  2 Yje
  0%
  1 Yll
  0%
Përshtypjet

There are no reviews yet.

Jepni përshtypjen tuaj mbi produktin

Bëhu i pari që jep një përshtypje “Vitabiotics – Pregnacare Him & Her Conception”

Produkte që mund t'ju interesojnë

LART