Përshkrimi i Produktit

Mbajtja e nje jete aktive
Shendeti i kockave dhe kerceve jane te rendesishme per mireqenien tone. Jointace Sport eshte zhvilluar nga ekspertet e Vitabiotics dhe ofron kombinim unik te vitaminave, mineraleve dhe lendeve ushqyese, ideale per ato qe kane nje jete aktive, ne sport ose per moshat e thyera.

Bromelain & Acidi Hialuronik

Jointace Sport permban perberesit me te avancuar: Bromelain, enzime e ekstraktuar nga ananasi, si dhe acid hialuronik natyral.

Vitamina & Minerale

-Bakri kontribuon ne mirembajtjen e indeve lidhese, keshtu qe eshte i dobishem per kercet (mqs kerci eshte i perbere nga inde lidhese)
-Vitamina D3, zinku dhe manganezi ndihmojne te gjitha ne mbajtjen e kockave normale. Vitamina D3 eshte ne formen e Cholecalciferol qe formohet ne menyre natyrale nga trupi gjate ekspozmit ne diell.
-Vitamina C ndihmon ne formimin e kolagjenit per funksionimin normal te kockave dhe kerceve.

Glucosamine & Chondroitin

Se bashku me mineralet, Jointace Sport ofron Glucosamine dhe Chondroitin me peshe te ulet molekulare; bashke me ekstrakt te xhinxherit , shume i njohur per efektet e tij anti-inflamatore

I bazuar ne kerkimet shkencore me te fundit

Jointace Sport eshte formuluar duke perdorur kerkimet shkencore me te fundit dhe prodhohet me standartet me te larta farmaceutike te kontrollit te cilesise. Formulimi eshte pa medikamente dhe eshte i pershtatshem per femrat dhe meshkujt. Jointace mund te perdoret se bashku me Jointave Gel dhe Jointace Patch.

-Pa ngjyrues artificiale
-Pa gluten
-Pa konservante
-Pa laktoze ose maja
-Jointace nuk eshte i testuar ne kafshe

Perdorimi: Dy tableta ne dite me vaktin tuaj kryesor. Pijeni me uje ose nje pije te ftohte. Nuk pertypet. Mos e tejkaloni dozen e rekomanduar ditore.
Jointace permban glucosamine. Diabetiket dhe personat qe marrin anti-koagulante (hollues te gjakut) duhet te konsultohen me mjekun para perdorimit te produktit. Keshillohet perdorimi me rregull. Jointace rekomandohet me nje diete te balancuar, te pasur me vaj peshku.