Përshkrimi i Produktit

Sterimar Spraj izotonik është një solucion me ujë deti izotonik, 100% natyral, pa konservantë që ofron gjithë përfitimet e elementëve me prejardhje nga deti si zinku, bakri, mangani, hekuri, seleniumi.

Sterimar spraj izotonik për hundë rekomandohet për të gjithë familjen përfshirë fëmijët dhe të rriturit:
– Për higjenë të përditshme të hundës: ndihmon fëmijët të zhbllokjnë hundët e tyre.
– Rivendos lagështinë normale të hundës
– Ndihmon në sinuzite, ftohje, alergji, hundë të thata dhe të bllokuara.