Kryefaqja » Produktet » Shtesa ushqimore & vitamina » Vitamina » Solgar – Formula VM-75®

Solgar – Formula VM-75®

2,720 Lekë

Formulë komplekse me vitamina, minerale, antioksidantë, baza bimor në formë pluhuri (lucernë, acerolë, majdanoz, lakrishtë, kaçë) dhe bioflavonoide në vetëm një tabletë në ditë.

Firma:

Përshkrimi i Produktit

Formulë komplekse me vitamina, minerale, antioksidantë, baza bimor në formë pluhuri (lucernë, acerolë, majdanoz, lakrishtë, kaçë) dhe bioflavonoide në vetëm një tabletë në ditë.

Në mes tjerash, përmban vitaminën C e cila kontribuon në mirëmbajtjen e funksionit normal të sistemit imunitar gjatë dhe pas kohës së aktivitetit fizik intensiv, vitaminën E e cila kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ, vitaminat B1, B2, B6 dhe B12 të cilat kontribuojnë në metabolizmin normal të krijimit të energjisë, vitaminat B2, B3, B5, B6 dhe B12 si dhe acidin folik të cilat kontribuojnë në zvogëlimin e lodhjes dhe rraskapitjes, zinkun i cili kontribuon në funksionimin normal kognitiv si dhe vitaminën D dhe magnezin të cilët kontribuojnë në mirëmbajtjen e funksionimit normal të muskujve.

Përdorimi: 1 kapsulë përfypëse në ditë, gjatë ushqimit.

Eshtë fjala për formulën cilësore, biologjikisht të balancuar të vitaminave dhe mineraleve të dedikuar për të gjithë në të cilët është e shprehur nevoja e shtuar për shtesë me vitamina. Kjo formulë e pasur është efikase në sigurimin e lëndëve ushqyese të rëndësishme për organizmin – nga vitaminat dhe mineralet e deri te elementet gjurmë.

Teknologjia që e bën të veçantë

Teknologjia më e re, që është tipari kryesor i produkteve Solgar, në VM-75® ofron formë të re të mineraleve të kelatuara (të lidhur me aminoacide, pasi në gjendje të tillë gjenden në nafyrë dhe organizmi vetëm në atë formë i njeh). p.sh. hekuri në formë të bisglicinatit është lehtë i tolerueshëm në sistemin tretës, pa shfaqje të konstipacionit apo bori – lëndë ushqimore e rëndësishme për metabolizmin e nyjeve dhe eshtrave.

Vitaminat e grupit B e mbështesin metabolizmin e yndyrave, karbohidrateve dhe proteinave. Vitamina C krahas bioflavonoideve me të cilat vepron në mënyrën sinergjike dhe hesperidinës, ka veprim antioksidues të rëndësishëm në ruajtjen e niveleve optimale të kolesterolit, shtypjes së gjakut dhe densitetit të eshtrave.

VM-75® rekomandohet për:

  • Personat të cilët janë të diagnostikuar me mungesë të vitaminave dhe mineraleve
  • Personat në dieta të kufizuara dhe në dieta klinike
  • Personat të cilët ushqehen vetëm me një lloj të ushqimit apo që hanë në mënyrë të çrregullt
  • Personat të cilët e “shijojnë” ushqimin fast food dhe që hanë në këmbë
  • Veganët
  • Personat të cilët “harxhojnë” shumë energji – sportistët, aktorët, menaxherët, politikanët
  • Personat e moshës së tretë
  • Personat të cilët udhëtojnë shumë apo ndryshojnë klimën dhe regjimin e të ushqyerit.

Është e dobishme të dihet:

Me mënyrën e sotme të të ushqyerit – kur ushqimi rritet me ndihmën e pesticideve dhe plehut artificial, ndërsa shumë nga ushqimet importohen, vështirë që mund të thuhet se mund të plotësohen nevojat e organizmit me vitamina dhe minerale. Përveç kësaj, mënyra e përgatitjes së ushqimit në mikrovalë, edhe sistemi i ngrohjes së ushqimit të cilin e kemi përgatitur më herët, nuk e mundësojnë përmbushjen e nevojave të organizmit me mikro-elementët ushqimore apo me substancat esenciale.
Parimi ushqimor bazë thotë – ushqimi gjithnjë duhet të hahet i freskët, pa e ngrohur sërish.

Info. Shtesë

Firma

Solgar

Mosha

18+

Forma

Tableta

Sasia

30

Supplement Facts

Serving Size: 1 Tablet

Amount Per Serving% DV
Vitamin A
  (as natural beta-carotene)
7,500 IU150%
Vitamin C
  (as niacinamide ascorbate, L-ascorbic acid)
250 mg417%
Vitamin D
  (as ergocalciferol)
400 IU 100%
Vitamin E
  (as d-alpha tocopheryl succinate)
150 IU500%
Thiamin
  (as thiamin mononitrate)
75 mg5000%
Riboflavin75 mg4412%
Niacin
  (as niacinamide ascorbate)
75 mg375%
Vitamin B6
  (as pyridoxine HCI)
75 mg3750%
Folic Acid400 mcg100%
Vitamin B12
  (as cobalamin)
75 mcg1250%
Biotin75 mcg25%
Pantothenic Acid
  (as d-calcium pantothenate)
75 mg750%
Calcium
  (as calcium carbonate, amino acid chelate†)
20 mg2%
Iron
  (as iron bisglycinate chelate††)
1.3 mg7%
Iodine (from kelp)150 mcg100%
Magnesium
  (as glycinate amino acid chelate†, magnesium oxide)
10 mg3%
Zinc
  (as glycinate amino acid chelate†, zinc oxide)
10 mg67%
Selenium
  (as L-selenomethionine)
25 mcg36%
Copper
  (as glycinate amino acid chelate†)
1 mg50%
Manganese
  (as glycinate amino acid chelate†)
1 mg50%
Chromium
  (as chromium nicotinate amino acid chelate†)
25 mcg21%
Molybdenum
  (as glycinate amino acid chelate†)
25 mcg33%
Potassium
  (as potassium amino acid complex†)
1.8 mg<1%
Inositol75 mg*
Choline
  (as choline bitartrate)
31 mg*
Rutin37.5 mg*
Citrus Bioflavonoid Complex25 mg*
Betaine HCI25 mg*
Hesperidin8.5 mg*
Boron
  (as boron amino acid complex†)
0.5 mg*
Carotenoid Mix
  (alpha and beta-carotene, lutein, zeaxanthin, cryptoxanthin)
86 mcg*
Powdered Blend
  (Alfalfa [leaf and stem], Acerola Complex [fruit], Parsley [leaf and stem], Rose Hips [fruit], Watercress [leaf])
4 mg*

*Daily Value (DV) not established.

Other Ingredients: Microcrystalline Cellulose, Vegetable Cellulose, Vegetable Magnesium Stearate, Titanium Dioxide (color), Silica, Vegetable Glycerin, Vegetable Stearic Acid, Maltodextrin.

FREE OF: Gluten, Wheat, Dairy, Yeast, Sugar, Sodium, Artificial Flavor and Preservatives.

SUGGESTED USE: As a dietary supplement for adults, take one (1) tablet daily, preferably with a meal or as directed by a healthcare practitioner.

If you are pregnant, nursing, taking any medications, planning any medical or surgical procedures or have any medical condition, please consult your healthcare practitioner before taking any dietary supplement. Discontinue use and consult your healthcare practitioner if any adverse reactions occur. Store at room temperature. Do not use if neck seal is missing or damaged.
WARNING: Accidental overdose of iron-containing products is a leading cause of fatal poisoning in children under 6. Keep this product out of reach of children. In case of accidental overdose, call a doctor or Poison Control Center immediately.

Solgar’s KOF-K certification #K-1250

† U.S. patent No’s 6,706,904 and 6,716,814 are licensed by Albion International, Inc.
†† Some iron supplements cause gastrointestinal irritation and constipating effects. This unique form of chelated iron (iron bisglycinate) is formulated for enhanced absorption and is gentle on your system. US patent No’s 6,706,904 and 6,716,814 are licensed by Albion International, Inc.

04D

Reviews

Nuk ka akoma përshtypje për këtë produkt.

Bëhu i pari që jep një përshtypje për “Solgar – Formula VM-75®”

Your email address will not be published. Required fields are marked *