Përshkrimi i Produktit

Ky serum i lehtë është i formuluar për të liftuar dhe ndricuar lëkurën e lodhur. Hidraton në thellësi për të rimbushur lëkurën, ndërkohë përbërës aktiv të tjerë rikthejnë qëndrueshmërinë lëkurës.

Formulimi: Pa ruajtës artificial, aromatizues, ngjyrues ose derivate shtazore. Dermatologjikisht i testuar

Përbërës : CM-Glucan | Vitamin A, C & E | Ekstrakt Aloe Vera | Acid Hilauronik

Përdorimi: Në mëngjes dhe në darkë, apliko mbi fytyrë dhe qafë të pastër. Shmang zonën rreth syve.
Apliko më pas hidratuesin tënd Skincode.