Përshkrimi i Produktit

Ky hidratues age lab vepron natën për të riparuar intensivisht & mbështetur funksionet natyrale të lëkurës, ushqen dhe optimizon elasticitetin e lëkurës. Gjithashtu qetëson lëkurën, duke zbehur vijat e ekspresionit dhe rrudhat. Kur zgjohesh, lëkura duket e mbushur, e qetë dhe rinore.

Formulimi: Pa ruajtës artificial, aromatizues, ngjyrues ose derivate shtazore. Dermatologjikisht i testuar

Përbërës: Teknologjia Time Rewinding, Gjalp shea, Ekstrakt ginseng

Përdorimi: Çdo mëngjes, apliko mbi fytyrë dhe qafë pas aplikimit të Time Rewinding Serum