Përshkrimi i Produktit

Një multivitaminë e balancuar për suport gjatë ditës

Nga mosha 3 vjeç, Haliborange Kids Omega 3 shurup i mundëson fëmijës suaj të gjithë benefitet e vitaminës A, C, D dhe E plus acidet yndyrore Omega-3 e cila kontribuon në një funksion normal të trurit (me një marrje ditore 250mg DHA).

  • Omega-3 DHA: kontribuon në një funksion normal të trurit
  • Vitamina A: ndihmon në një shikim të mirë
  • Vitamina C: forcon imunitetin
  • Vitamina D: ndihmon në një rritje normale dhe zhvillim të kockave të fëmijëve
  • Vitamina E: antioksidant që mbron qelizat nga stresi oksidativ.
  • Shije natyrale portokalli
  • Pa ëmbëlsues shtesë
  • I përshtatshëm për fëmijët nga 3 deri në 12 vjeç

Udhëzime mbi përdorimin

Këshillohet marrja e 10ml në ditë.