Përshkrimi i Produktit

Kandilene është një shtesë ushqimore me ekstrakt të Tabejuja i dobishëm për favorizimin e mbrojtjes natyrale të organizmit dhe funksionit pastrues.

Candida albacans është një maja saprofite që bën pjesë në florën bakteriale orale dhe intestinale të njeriut të shëndetshëm. Mund të bëhet një patogjen i rrezikshëm kur sistemi imunitar nuk arrin të kontrollojë shtimin e tyre, kjo mund të sjellë infeksione orale, të ezofagut, vaginale ose sistemike.

70-75% e femrave preken të paktën një herë në jetë nga kandidoza vulvovaginale, 58% nga kandidoza e përsëritur, me 4 ose më shumë infeksione në vit.

Faktorët që favorizojnë mykun janë:

  • Abuzimi me antibiotikë ose kortikosteroide për një kohë të gjatë
  • Stresi
  • Kontraceptivët orale
  • Diabeti
  • Dieta ushqimore e pasur me sheqer
  • Rënie e imunitetit

MCT Complex është një sistem inovativ i pasur me acide yndyrore (acid kaprik dhe acid kaprilik) i ekstraktuar nga kokosi. Ka një veprim shumë të mirë kundër mykut. Tabebuja ndihmon kompleksin MCT në veprimin kundër disa specieve të mykut. FOS (fruktoligosaharidet) kanë efekt bifidogjenik dhe stimulojnë sistemin imunitar.

Udhëzime mbi përdorimin

1-2 kapsula në ditë