Plasmon – Zero (0m+)

530 Lekë

Out of stock

Join the waitlist to be emailed when this product becomes available

Përshkrimi i Produktit

Plasmon – Zero (0m+)

Qumështi i gjirit është ushqimi ideal për foshnjat e parakohshme dhe / ose me peshë të ulët.
Nëse ushqyerja me gji nuk është e mundur ose e mjaftueshme, me këshillën e pediatrit, foshnja duhet të ushqehet me një ushqim të përshtatshëm për nevojat e tij. Plasmon Zero është një ushqim i krijuar posaçërisht për foshnjat e parakohshme dhe / ose me peshë të ulët, mbi 1500 g, nëse nuk ushqehen me gjimka një formulë që plotëson nevojat e tyre specifike ushqyese. Në fakt, Plasmon Zero përmban proteina hirrë të pasura me alfa-laktalbuminë, beta-palmitate, galakto-oligosakaride dhe laktoferrinë. Përveç kësaj, siguron një energji adekuate dhe marrja e proteinave ​​dhe është e integruar me LCPUFA, acide yndyrore esenciale me zinxhir të gjatë të serisë omega-3 dhe omega-6.

KUJDES: Plazmon Zero duhet të përdoret vetëm nën mbikëqyrjen mjekësore. Përgatitja dhe ruajtja mund të shkaktojë probleme ose rreziqe për shëndetin e foshnjës. Ndiqni udhëzimet me kujdes.

 • Përgatitni vetëm një shishe në të njëjtën kohë që do t’i jepet foshnjës menjëherë pas përgatitjes.
 • Mos e ripërdorni qumështin e mbetur në shishe në fund të ushqyerjes.

Lëngu Plasmon Zero është një ushqim i krijuar posaçërisht për foshnjat e parakohshme dhe / ose me peshë të ulët, mbi 1500 g, nëse nuk ushqehen me gji, pasi ka një formulë që plotëson nevojat e tyre specifike ushqyese.

RUAJTJA: Plasmon Zero mund të ruhet në paketim të mbyllur, pa pasur nevojë për ftohje, në një vend të thatë larg burimeve të nxehtësisë. Pas hapjes duhet konsumuar brenda 24 orëve duke e ruajtur në frigorifer. Qumështi i mbetur në shishe pas ushqyerjes nuk duhet të ripërdoret.

Udhëzime mbi përdorimin

 1.  Lani me kujdes dhe thajini duart.
 2. Sterilizoni shishen  para përdorimit
 3. Shkundni paketimin para se ta hapni, derdhni sasinë e kërkuar të qumështit në shishe dhe ngroheni në një temperaturë prej rreth 37 ° C
 4. Nuk kërkohet zierje pasi produkti është sterilizuar.
 5. Pas ushqyerjes, lani me kujdes shishen

DOZAT: Me këshillën e pediatrit sipas nevojave specifike të foshnjës.

 

Firma

Plasmon

Mosha

Fëmijë

Forma

Kuti

Sasia

500ml

Water, skimmed milk (41%), maltodextrin, vegetable oils (oil with high beta-palmitate content (palm, rapeseed, sunflower), soy, sunflower), milk lactose, milk galacto-oligosaccharides, concentrated whey proteins, MCT (triglycerides with medium chain fatty acids), whey proteins rich in alpha-lactalbumin, mineral salts (calcium carbonate, calcium hydrogen phosphate, sodium chloride, tripotassium citrate, trisodium citrate, ferrous lactate, chloride potassium, zinc sulfate, magnesium carbonate, copper sulphate, potassium iodide, sodium selenite, manganese sulfate), oil rich in omega-3 (DHA from C. cohnii ), oil rich in omega-6 (AA from M. alpina), emulsifiers: soy lecithin, mono- and diglycerides of fatty acids; vitamins (vitamin C, vitamin E, pantothenic acid, niacin, riboflavin, vitamin A, thiamine, vitamin B6, folic acid, vitamin K, vitamin D, biotin, vitamin B12), dairy lactoferrin, choline bitartrate, inositol, L-cysteine , taurine, L-carnitine, Lipocal® (calcium phosphate, emulsifier: soy lecithin), Lipofer® (corn starch, iron pyrophosphate, emulsifier: sunflower lecithin), nucleotides (cytidine-5′-monophosphate, adenosine-5 ‘ -monophosphate, uridine-5′-monophosphate, inosine-5′-monophosphate, guanosine-5’-monophosphate), glucose syrup.

ALLERGENS: milk, soy

Pështypjet mbi produktin
 • 0
  vlerësime
 • 5 Yje
  0%
  4 Yje
  0%
  3 Yje
  0%
  2 Yje
  0%
  1 Yll
  0%
Përshtypjet

There are no reviews yet.

Jepni përshtypjen tuaj mbi produktin

Bëhu i pari që jep një përshtypje “Plasmon – Zero (0m+)”

LART