Përshkrimi i Produktit

Karkateristikat e produktit:

Shampo e re trajtuese me përqendrim të lartë substancash vegjetale garanton një efekt të dyfishtë. Kombinon performancën anti-zbokth me rezultate bukurie të pakrahasueshme. Tekstura e saj unike aplikohet direkt në skalpin e flokut dhe transformohet në shampo kur bie në kontakt me ujin për të eliminuar shpejt zbokthin dhe lehtësuar në moment ndjesinë e diskomfortit. Respekton lëkurën e skalpit duke i lënë flokët brilantë, të lëmuar dhe të lehtë për tu stiluar.

Indikimet:E indikuar për zbokth agresiv dhe me skuama, PHYTOSQUAM eliminon zbokthin duke garantuar në të njëjtën kohë flokë të bukur dhe plot jetë.

Formulimi:Kompleksi anti-zbokth i garantuar [Piper i zi + Druri i Guyana] ështe 100% natyral. Unik në llojin e tij, kombinon efikasitetin anti-zbokth me rezultate bukurie që tejkalojnë përbërësit dhe substancat aktive të trajtimeve klasike kundër zbokthit. Ekstrakti i Soforës Japoneze riparon dhe forcon barrierën e lëkurës së skalpit për të parandaluar rikthimin e zbokthit.

Mënyra e përdorimit:Përdoreni gjatë fazës së sulmit nga 2 deri në 3 herë në javë. Aplikojeni shampon në flokë të lagur në cdo vijë të tij. Masazhojeni me delikatesë. Lëreni të veprojë për 5-7 minuta. Emulsionojeni. PHYTOSQUAM INTENSE transformohet në shampo. Shpëlajeni me ujë të bollshëm

Këshilla:

Përdoreni bashkë apo në alternativë të shampos PHYTOSQUAM për trajtimin mbajtës..

Rezultatet: 

Efikasitet kundër zbokthit klinikisht i vërtetuar.
– 89% Lëkurë e zbutur
– 77% Flokë më të butë
– 74% Flokë më brilantë
– 75% Flokë më të lehtë për tu stiluar