Përshkrimi i Produktit

Physalis Fat burner bio është një suplement 100% organik që përvëç të tjerave përmban:

  • Ekstrakt çaji jeshil i cili mbështet metabolizmin e yndyrnave dhe ndihmon në kontrollin e peshës trupore.
  • Ekstrakt të kafes jeshile (Svetol®), me një minimum 40% acidi kologjenik dhe 10% acid caffeylquinic.
  • Ekstrakti i Schisandra kontribuon në detoksifikimin e organizimit dhe promovon mirëqenie fizike.
  • Ky kompleks është i pasuruar me ekstrakt me Acai berry, me origjinë nga Amerika e Jugut, e cila është konsumuar për shkak të benefiteve që ka.

Kujdes! Physalis Fat burner bio duhet të kombinohet me një dietë të balancuar dhe të shëndetshme dhe aktivitet të mjaftueshëm fizik. Mundohuni të pini 2 litra ujë në ditë.

Udhëzime mbi përdorimin

Merrni 2 tableta  ne dite, ne mengjes dhe ne dreke, para ushqimit.