Përshkrimi i Produktit

VENOLEN® idrogel ushtron një efekt hidratues dhe zbutës, që nxit qarkullimin e gjakut dhe rrit elasticitetin e indeve. Formula e saj speciale jep freski duke reduktuar lodhjen dhe rëndesën në këmbë.

Udhëzime mbi përdorimin

Aplikoni VENOLEN® Idrogel në lëkurë, duke e shoqëruar me një masazh të butë nga fundi deri sipër këmbëve derisa të përthithet totalisht, 2 deri 3 herë në ditë.