Përshkrimi i Produktit

Matja e preesionit te gjakut tuaj eshte e thjeshte me monitorin M3. Omron M3 ka nje manshete te gjere (22-42cm) qe mund te pershtatet me permasa te ndryshme krahu, ikona ne ekran ndizet kur mansheta eshte vendosur si duhet.
M3 eshte gjithashtu e pajisur me nje funksion memorjeje qe lejon dy perdorues te ruajne deri ne 60 matje secili.
Saktesia si dhe komforti perforcohen me Intellisense technology qe lejon fryrjen e manshetes ne pikun e presionit, duke ju dhene nje matje te rehatshme.
Vecanerisht e pershatshme per perdoruesit qe vuajne nga hipertesioni.