Përshkrimi i Produktit

NeoViderm emulsion fluid i indikuar për mbrojtjen (SPF>100) nga rrezatimi ultraviolet i lëkurave të ndjeshme dhe reaktive nga djegiet e mëparshme nga dielli dhe trajtimet radioterapeutike.

  • Pa parfum
  • I testuar për Nikel, Paladium, Mërkur, Kobalt dhe Krom.

Udhëzime mbi përdorimin

Tundeni flakonin mire dhe aplikojeni ne zonat e deshiruara duke e masazhuar lehtesisht deri ne perthithjen e plote.