Natracare – Peceta Ultra

(1 përshtypje mbi produktin)

(Ultra Pads)

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi i Produktit

Pecetat pa kimikate Natracare janë produkte të cilësisë së lartë të prodhuara vetëm me materiale të pastra, natyrale të nxjerra nga celuloza e bimës. Nuk janë me klor dhe pa veshje sintetike, pa plastikë ose materiale të ngjashme sintetike që mund të kenë një impakt negativ në mjedisin tonë. Ato janë të rehatshme dhe të ndryshme në përthithjen dhe stilin e tyre.

Peceta Regular është më e ngushtë në mesin e pecetës që të mund ti përshtatet konturit të trupit, ndërsa Super dhe Super Plus kanë të njejtën gjerësi në të gjithë pecetën.

Pecetat Ultra kanë mbrojtje të shtuar falë krahëve. Ato janë të paketuara veçmas keshtu që mund ti mbani në mënyrë diskrete në çantë.

 • Pa klor, pa parfum, pa plastikë.
 • Materiale natyrale, mbulesë e butë, e biodegradueshme.

Info. Shtesë

Firma

Natracare

Mosha

Të gjithë

Forma

Copë

Formati

Regular, Super, Long

Pështypjet mbi produktin
 • 3
  vlerësime
 • 5 Yje
  0%
  4 Yje
  0%
  3 Yje
  50%
  2 Yje
  0%
  1 Yll
  0%
1 përshtypje për Natracare – Peceta Ultra
 • . (blerës i verifikuar)

  Edhe pse paketimi ishte long, pecetat ishin normale dhe nuk e permbushnin qellimin e blerjes. Qe te ofronin me she siguri ne ditet me rrjedhje te madhe.

Jepni përshtypjen tuaj mbi produktin

Jepni mendimin tuaj

LART