Mylan – Brufen 400mg

(1 përshtypje mbi produktin)

235 Lekë

Përshkrimi i Produktit

Brufen përmban 400mg ibuprofen.

Brufeni mund të përdoret për të lehtësuar dhimbjen dhe inflamacionin në gjëndje si osteoartriti, artriti reumatoid (duke përfshirë artritin reumatoid juvenil ose sëmundjen e Still), spondiliti ankiIozant, kyçet e ënjtura, supi i ngrirë, bursite, tendinite, tenosinovite, dhimbje e fundit të shpinës, ndrydhje dhe tërheqje.
Brufeni mund të përdoret gjithashtu për të trajtuar situata të tjera të dhimbshme si dhimbje dhëmballe, dhimbje pas operacioneve, dhimbje të menstruacioneve dhe dhimbje koke duke përfshirë dhe migrenën.

Përpara se të merrni Tabletat Brufen

 • Jeni shtatzanë ose duke planifikuar një shtatzani, ose jeni duke dhënë gji?
 • Jeni të ndjeshëm (alergjike), ndaj njërit prej përbërësve të këtij medikamenti, (shih më sipër)?
 • A keni, ose a keni patur më parë një ulçer stomaku, ose ndonjë shqetësim tjetër gastrik?
 • A vuani nga astma, ose a keni patur ndonjëherë një reaksion alergjik ose vështirësi në frymëmarrje pas marrjes së ibuprotenit, aspirinës ose ndonjë anti inflamatori tjetër qetësues të dhimbjes?
 • A vuani nga sëmundje të mëlçisë, veshkave ose zemrës?  Medikamente si Brufeni mund të shoqërohen me një rritje të vogël të riskut për infarkt të zemrës, (“infarkt i miokardit”) ose goditje në tru. Çdo risk është më i mundshëm kur merren doza të mëdha ose në trajtimin e zgjatur në kohë. Nëse keni probleme zemre, goditje të mëparshme në tru, ose mendoni se mund të jeni në risk për ti bërë këto, (për shembull, nëse keni presion të rritur gjaku, diabet ose kolesterol të rritur, ose jeni duhanpirës), ju duhet të diskutoni trajtimin tuaj me mjekun tuaj ose farmacistin.

Si përdoren tabletat Brufen

Ndiqni udhëzimet e mjekut se kur dhe si të përdorni tabletat dhe kontrolloni etiketën mbi shishe. Gjithashtu dhe farmacisti mund t’ju ndihmojnë nëse nuk jeni të sigurt.
Tabletat Brufen mund të merren dhe pa ngrënë, me pak ujë.
Megjithatë, një numër i vogël i njerëzve mund të kenë keqtretje të lehtë nga Brufeni.
Nëse ndodh kjo gjë, atëhere duhet t’i merrni tabletat me pak ushqim ose qumësht.

Të rriturit:Doza e zakonshme ditore është 600 mg deri 1800 mg, të shpërndara në disa marrje në ditë.

Mjeku mund të vendosë për të rritur dozën në varësi të simptomave tuaja, por jo më shumë se 2400 mg në një ditë.

 

Firma

Mylan

Lënda vepruese

Ibuprofen

Forma

Tableta

Sasia

30

Pështypjet mbi produktin
 • 5
  vlerësime
 • 5 Yje
  100%
  4 Yje
  0%
  3 Yje
  0%
  2 Yje
  0%
  1 Yll
  0%
1 përshtypje për Mylan – Brufen 400mg
 • Junilda A. (blerës i verifikuar)

  ?

Jepni përshtypjen tuaj mbi produktin

Jepni mendimin tuaj

Produkte që mund t'ju interesojnë

LART