Microlife – Aparat për matjen e presionit të gjakut (BP A2 Basic)

6,500 Lekë

Out of stock

Join the waitlist to be emailed when this product becomes available

Përshkrimi i Produktit

Aparati i krahut që mat presionin e gjakut  Microlife BP A2 Basic është i testuar klinikisht nga Shoqata Britanike e Hipertensionit dhe ofron matje të besueshme dhe të thjeshta.

Pioneri  Microlife edhe një herë inkorporon manshetën Microlife BP A2 Basic dhe Technology PAD për më shumë besueshmeri në matjen e tensionit të gjakut.

Microlife BP A2 Basic është i thjeshtë në përdorim, i saktë dhe rekomandohet për monitorin e tensionit të gjakut tek presonat me hipertension.

Teknologjia PAD (Pulse Arryhtmia Detection / Technology Arrhythmia Detection) mat automatikisht aritminë gjatë matjes. Nëse ndodh një puls i çrregullt, simboli i PAD do të shfaqet në ekran.

Ka një memorie prej 30 matjesh.

Firma

Microlife

Pështypjet mbi produktin