Përshkrimi i Produktit

Lacalut Flora shplarës goje

Shplarës goje me formulë të veçantë, e cila parandalon dhe trajton halitozën (erën e keqe të gojës) .
Përmban përbërës specifik si zink glukonat, pulegon, tëcilët ndërveprojnë me komponimet e sulfurit dhe neutralizojnë erën e keqe të gojës.
Gjithashtu rregullon mikroflorën bakteriale të gojës.

Medicinale, e gatshme për përdorim.