Përshkrimi i Produktit

Lacalut Flora pastë dhëmbësh

Pastë dhëmbësh me formulë të veçantë, e cila parandalon dhe trajton halitozën (erën e keqe të gojës).

Përmban përbërës specifik si zink glukonat, pulegon, të cilët ndërveprojnë me komponimet e sulfurit dhe neutralizojnë erën e keqe të gojës.
Gjithashtu rregullon mikroflorën bakteriale të gojës.

Për përdorim të përditshëm.