Përshkrimi i Produktit

Krem fytyre me një aromë delikate dhe të lehtë qitro dhe teksturë sorbeto të freskët. Formula me kompleksin Hydroplus, acidin hialuronik me peshë molekulare të ulët dhe ekstraktin e Viola tricolor hidratojnë lëkurën në thellësi, parandalojnë dehidratimin dhe kthejnë freskinë e epidermës. Lëkura duket më e butë, me shkëlqim dhe rrudhat parandalohen. E përshtatshme për lëkura normale dhe mikse.
Aplikohet në mëngjes dhe/ose darkë në lëkurë të pastruar e të thatë, duke përhapur produktin me lëvizje rrethore.

– Pa paraben.
– I testuar klinikisht dhe dermatologjikisht.
– I testuar për Nikel, kobalt, krom, palladium dhe mërkur.