Përshkrimi i Produktit

Germinal Profound Action Collagen and Elastin ushqen çdo ditë lëkurën në thellësi dhe favorizon elasticitetin e fibrave të lëkurës që zvogëlohen me kalimin e moshës. Për më tepër, kompenson reduktimin e prodhimit të kolagjenit, duke parandaluar shfaqjen e rrudhave dhe duke i reduktuar ato.

Rezultati? Një lëkurë më e fortë dhe më e re

 • Kolagjeni: forcon fibrat elastike të lëkurës, siguron ushqyerje dhe qëndrueshmeri.
 • Elastina: zvogëlon thellësinë e rrudhave dhe vijat e holla
 • Acidet yndyrore të esterizuara: përmbajnë ekstrakte algash që stimulojnë prodhimin e kolagjenit nga vetë lëkura.– Pa paraben
  – I testuar dermatologjikisht
  – I testuar oftalmologjikisht
  – Jo komedogjenik
  – Hipoalergjik

Udhëzime mbi përdorimin

Aplikojeni ampulën në lëkurë të pastruar e të tharë. Sapo të jetë përthithur vazhdoni aplikimin e kremit tuaj.