Përshkrimi i Produktit

Germinal Essential Hidraplus është një trajtim me përqendrim të lartë të acidit Hialuronik dhe aktivizuesin aquaporin AQP3 që ofron një hidratim të thellë. Mbrojtja nga dielli SPF 30 siguron mbrojtjen kundër rrezeve të dëmshme të diellit, duke parandaluar shfaqjen e njollave dhe rrudhave. Ky krem me teksturë të pasur ndihmon në reduktimin e madhesisë së poreve dhe mbron kundër ndotjes.

I pasur me vaj Marula dhe ekstrakt të algave.

I përshtatshëm për të gjithë tipet e lëkurave
I testuar dermatologjikisht
Pa paraben dhe ngjyrues