Përshkrimi i Produktit

Krem anti-rrudhe për vijat e holla dhe rrudhat e para.

Duke dhënë një pamje më të re, kremi per konturin e syve dhe buzëve Grada 1 mund të përdoret në mëngjes dhe darkë për të trajtuar lëkurën delikate rreth syve dhe gojës.

Udhëzime mbi përdorimin

Duke eksfoliuar butësisht dhe duke hidratuar në thellësi, masazhojeni me lëvizje rrethore për rezultate të shpejta dhe që zgjasin.

Këshillë: Për rezultate më të mira, përdoreni në kombinim me Trajtimin Filler dermo-kozmetik Grada 1.