Përshkrimi i Produktit

Fillerina kremi i nates grada 3 lufton vijat e holla dhe rrudhat e para gjatë natës.

E zhvilluar për të pasqyruar efektet e Trajtimit Dermo-kozmetik Filler Grada 3, kremi i natës rivendos shkëlqimin në fytyrë dhe ‘mbush’ rrudhat. Shumë i butë për lëkurën por njëkohësisht shumë i efektshëm, ky krem nate revolucionar ofron hidratim në thellësi si dhe redukton shfaqjen e rrudhave në fytyrë.

Duke sulmuar rrudhat në një distancë të shkurtër me përbërës ushqyes, si vaji Shea dhe vaji i grurit, Kremi i Nates Grade 1 gjithashtu përdor vajin e bajames së ëmbël, vajin e trendafilit te eger dhe vitaminën E për të korrigjuar dëmtimin që i ndodh lëkurës në jetën e përditshme

Me përbërës eksfoliues si acidi salicilik, Kremi i nates Grada 3 garanton korigjimin e të gjithë rrudhave dhe vijave të holla.

Ktheni kohen me Kremin e Natës Grada 3

Këshillë: Për rezultate më të mira, përdoreni në kombinim me Trajtimin Filler dermo-kozmetik Grada 3.