Përshkrimi i Produktit

Fillerina krem dite Grada 3 është një trajtim  filler dermo-kozmetik që aplikohet në të gjithë fytyrën.

Funksioni kryesor i kremit të ditës është të hidratojë dhe të mbrojë lëkurën falë pranisë së vajit të kokosit, Xylitolit dhe Vitaminës E.

E formuluar me përbërës hidratues si vitamina E dhe përbërës eksfoliues si acidi salicilik, kremi i ditës Grada 3 garanton korrektimin e vijave të holla dhe rrudhave të para. Falë prezencës së vajit të kokosit në fazën lipidike, lëkura mbetet elastike dhe e butë. Vitamina A dhe C ofrojnë një veprim antioksidant në lëkurë.

Udhëzime mbi përdorimin

Aplikojeni në mëngjes në fytyrë të pastruar.

Për një rezultat që zgjat rekomandohet që trajtimi 14 ditor të ndiqet me, kremin e natës dhe kremin për konturin e syve dhe buzëve.