Farmigea – Xiloial Zero pika për sy

(1 përshtypje mbi produktin)

1,330 Lekë

Përshkrimi i Produktit

Solucion steril për sy, pa konservantë, i indikuar në trajtimin e syrit të thatë. Xiloial Zero është i këshilluar për një qetësim të shpejtë e të menjëhershëm si dhe për një mbrojtje të sipërfaqes së kornesë nga djegiet, skuqjet, irritimet për shkaqe fizike të mjedisit (erës, ekspozimit të zgjatur në diell, tymit të cigares, ajrit të thatë) ndaj stresit vizual ose faktorët mekanikë (lentet e kontaktit, operacioni i syrit). Produkti mund të përdoret në prani të lenteve të kontaktit, duke pasur parasysh mungesën e ruajtësve në formulim.

Udhëzime mbi përdorimin

Aplikoni një pike në sy disa herë gjatë ditës. Prisni të paktën 10-15 minuta para se të aplikoni një solucion tjetër për sy. Pas hapjes mund të përdoret brenda 90 ditëve.

 

 

 

 

0/5 (0 Reviews)
Pështypjet mbi produktin
 • 5
  vlerësime
 • 5 Yje
  100%
  4 Yje
  0%
  3 Yje
  0%
  2 Yje
  0%
  1 Yll
  0%
1 përshtypje për Farmigea – Xiloial Zero pika për sy
 • .

  Mua me dha rezultat,dhe shpejt.

Jepni përshtypjen tuaj mbi produktin

Jepni mendimin tuaj

LART