Përshkrimi i Produktit

Emoform Kids ® është pastë për fëmijë 2-6 vjeç me një dozë të rekomanduar të fluorit për kujdesin e dhëmbëve që në fillim.

Emoform® Kids përmban 500ppm fluor, ideale për mbrojtjen nga kariesi të dhëmbëve të qumështit duke i bërë më të shëndetshëm dhe të fortë.

Nuk përmban paraben, sodium lauril sulfat dhe alergjenë për të limituar rrezikun e irritimit të mukozës orale tek fëmijët.

Shije karamele