Përshkrimi i Produktit

Emoform Junior ® është një pastë për fëmijë mbi 6 vjeç, ideale gjatë fazës së rritjes. Veprimi i fluorit dhe xilitolit ndihmon në parandalimin e kariesit dhe forcimin e smaltit të dhëmbëve të përhershëm.

Ekstraktet e lichene, sherebelës dhe propolisit kontribuojnë në parandalimin e formimit të pllakave që favorizojnë shëndetin e gingivave.

Nuk përmban saharinë, SLS dhe SLES, pa PEG dhe limonene për të limituar rrezikun e irritimit të mukozës orale.

Shije delikate mente.