Përshkrimi i Produktit

Sistemi jonë muskulo-skeletor është i përbërë nga pjesë të ndryshme (artikulacione, kyçet, kockat, muskujt dhe indet lidhëse). Stresi, mbipesha dhe mosha e madhe janë disa faktorë që ndikojnë në mirëqënien e tij. Gjithashtu aktiviteti fizik, një dietë e shëndetshme luajnë një rol të rëndësishëm në shëndetin e sistemit muskulo-skeletor.

Doppelherz System COLLAGEN 11.000 PLUS përmban nutrientë që kontribuojnë në kocka, muskuj dhe mbrotjen e qelizave.

Doppelherz System COLLAGEN 11.000 PLUS përmban:
Kombinim të vitaminave dhe mineraleve: Vitamina C, D, Selenium dhe Bakër plus 100mg kondroitin.
11gr hidrolizat kolagjeni

  • Kolagjeni është proteina më e rëndësishme e organizmit tonë. Ajo përbën pjesën më të madhe të indeve lidhës dhe mbeshtetës dhe përcakton vetitë e tyre. Ai është përbërës i kockave, kërceve dhe tendinave.
    Sinteza e kolagjenit varet nga vitamina C. Ajo kontribuon në formimin normal të kolagjenit për një mirëfunksionim të kockave dhe kërceve.
  • Bakri kontribuon në mirëmbajtjen e indit lidhës.
  • Vitamina C bashkë me seleniumin dhe bakrin ndihmojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
  • Vitamina D luan rol në mirëmbajten e kockave dhe muskujve. Gjithashtu ndihmon në rritjen e sistemit imunitar.
  • Ne kete formule perfshihet dhe 100mg sulfat kondroitine.

Doza e rekomanduar: këshillohet konsumimi i një shisheje në ditë. Tundeni mire para se ta pini.

Nuk rekomandohet për fëmijët dhe adoleshentët. Ruajeni në një vend të thatë dhe jo mbi 25 ° C.