Përshkrimi i Produktit

Trajtim ndihmues në proceset rigjeneruese të lëkurës si:

  • Irritime ose skuqje
  • Pas seancave peeling, depilimit ose lazer
  • Plagët sipërfaqësore: plasaritjet, gërvishtjet, rashet, djegiet e shkallës së parë dhe të dytë, prerjet sipërfaqësore.
  • Plaget e thella: plagë kirurigjikale, dekubituse, ulçera.

Udhëzime mbi përdorimin

Aplikojeni 2-3 herë në ditë. Zgjatja e trajtimit varet nga rigjenerimi i plagës, nëse është e nevojshme mund të përdoret për periudha të gjata.