Përshkrimi i Produktit

Nje deodorant roll-on qe respekton brishtesine e lekures se ndjeshme

Sensibio Deo Anti-perspirant rregullon dhe redukton djersitjen e tepert duke e lene lekuren te marre fryme ne menyre natyrale. Kompleksi i patentuar Toléridine™   e qe rrit biologjikisht pragun e tolerances se lekures. Me rezistente, eshte me e mbrojtur nga stresi i jashtem dhe behet me pak e ndjeshme. Sensibio Deo zbut dhe redukton irritimin. E formuluar me perberes aktive te perzgjedhur dhe pa alkool, ofron efikasitet maksimal duke garantuar tolerance optimale.