Përshkrimi i Produktit

Sébium MAT Control është një produkt hidratues me një efekt mat për 8 orë dhe veprim zbutës: rezultate të menjëhershme për një lëkurë natyralisht të bukur.

  • Rregullon biologjikisht shkëlqimin (zink, Vitamina B6), përmirëson teksturën e lëkurës dhe ngushton poret (përbërës aktiv keratolitik dhe adstrigjent), kufizon shfaqjen e njollave dhe pikave të zeza (kompleksi i patentuar Fluidactiv)
  • Kompleksi i patentuar Fluidactiv rregullon biologjikisht yndyrën dhe ofron mbrojtje të zgjatur kundër poreve të bllokuara, që mund të shkaktojnë pika të zeza.
  • Trajtim zbutës matifikues
  • Edhe për lëkura të ndjeshme
  • Bazë shumë e mirë make-up
  • Hipoalergjike, pa paraben, jo komedogjenike, e testuar dermatologjikisht.
  • Teksture fluide
  • Tolerancë shumë e mirë në lëkurë

Udhëzime mbi përdorimin

Aplikojeni në fytyrë pas larjes në mëngjes dhe/ose darkë.