Përshkrimi i Produktit

Trajtim hidratues dhe zbutës për lëkurën që është dobësuar, tharë dhe/ose irrituar nga trajtimet dermatologjike.

Të gjithë tipet e lëkurave, përfshirë dhe të yndyrshmen, kanë nevojë të hidratohen, meqenëse mund të thahen ose irritohen përkohësisht (trajtime specifike, stresi i jashtëm etj.) Sebium Hydra është formuluar specifikisht të mënjanojë këto disbalanca afat-shkurtra.

– Agjentët hidratues (glicerinë) dhe ristrukturues (ceramidet) luftojnë deskuamimin dhe ndjesinë e tërheqjes.
– Agjentët e fuqishëm zbutës (enoksolone, allantoin) ulin skuqjen dhe zbusin lëkurën.
– Kompleksi natyral i patentuar D.A.F. (Dermatological Advanced Formulation) rrisin pragun e tolerancës së lëkurës.
– Sebium Hydra përmban gjithashtu kompleksin ekskluziv të patentuar Fluidactiv™ që rregullon biologjikisht yndyrën, mban pastër poret dhe kufizon formimin e pikave të zeza.

  • Hipoalergjike
  • Pa paraben
  • Jo komedogjenike

Aplikohet në fytyrë pas pastrimit në mëngjes dhe/ose darkë.