Përshkrimi i Produktit

Keni fytyrë me lëkurë të yndyrshme dhe/ose me komedone (pika të zeza) apo akne?

BIODERMA sjell produktet që i përgjigjen problemit tuaj.

Linja SEBIUM, me kombinimin e patentuar të substancave aktive anti-oksidante dhe mbrojtëse të FLUIDACTIV® dhe squalenit, vepron direkt mbi shkaqet e akneve, i Lufton dhe e parandalon rishfaqjen e tyre.

Sebium Global, kujdes i gjeneratës së re për aknet. Me veti të shkëlqyera dermatologjike, është i pari dhe i vetmi kujdes intesiv i fytyrës që ofron trajtim të plotë të aknes duke rikthyer në mënyrë biologjike sebum-in dhe lipidet në nivele si tek një lëkurë e shëndetshme.

  • Reduktim i hiperseborresë.
  • Aktivitet keratolitik.
  • Aktivitet anti-inflamator.
  • Zgjat hidratimin në kohë.

Kombinimi unik i Bakuchiol me risinë FLUIDACTIV® ndalojnë:

  • Proçesin biologjik të aknes.
  • Redukton mjaftueshëm defektet/imperfeksionet.
  • Parandalon rikrijimin e pikave të zeza.

Përdoreni në mëngjes dhe/ose darkë në fytyrë të pastruar. Shmangni kontaktin me sytë.

  • Hipoalergjike
  • Jo komedogjenike
  • Pa paraben