Përshkrimi i Produktit

Bioderma Photoderm Max SPF 50+ Milk është i përshtatshëm për lëkurat e ndjeshme ose intolerante ndaj ekspozimit në diell, lëkurat e çelëta, me quka, lëkura që ekspozohen në intensitet të lartë dielli.

Me një kombinim dermatologjik të filtrave  anti-UVA dhe anti-UVB, Photoderm max ofron mbrojtje optimale ndaj rrezeve UV e kombinuar me mbrojtje të brendshme biologjike: patentën ekskluzive Cellular Bioprotection.

Kjo patentë aktivizon mbrojtjen natyrale të lëkurës, mbron qelizat nga plakja e parakohshme e lëkurës.

Teksturë e butë, pa ngjyrë, nuk lë shenja të bardha, nuk yndyros.

Hipoalergjik. Jo komedogjenik. Fotostabël. Tolerancë ekselente.

Udhëzime mbi përdorimin

Aplikojeni para ekspozimit në diell në lëkurë të thatë. Riaplikojeni disa herë gjatë ditës.