Përshkrimi i Produktit

Bioderma Photoderm LEB SPF 30 Sun Allergies Spray është një mbrojtje e lartë, për fytyrën dhe trupin. Mbron lëkurat e ndjeshme dhe lëkurat që kanë problem me alergjitë nga dielli.

Falë patentës ekskluzive Cellular Bioprotection, Photoderm LEB rregullon biologjikisht impaktin e rrezeve UV në lëkurë.

Pa paraben, jo komedogjenik, fotostabël, ky krem është rezistent ndaj ujit.

Teksturë e lehtë, pa parfum dhe nuk le shenja të bardha.

Lëkura juaj është e mbrojtur nga efektet e diellit.