Përshkrimi i Produktit

Bioderma Cicabio Soothing Repairing Cream rekomandohet në rastet e tharjes të lëkurës, skuqjes, inflamacionit, zonave skuamoze, në vazhdimësi të trajtimeve dermatologike.
Ajo vepron në çdo fazë të rigjenerimit të epidermes për të dhënë një riparim perfekt.

  • Kompleksi Bakër-Zink ndihmon parandalimin e përhapjes të baktereve dhe formon një film mbi lëkurë për një mbrojtje optimale.
  • Acidi hialuronik, i njohur për kapacitetin riparues dhe një përbërës i rëndësishëm i lëkurës, siguron një hidratim të mirë të lëkurës.
  • Risia e Biodermës, përbërësi aktiv Antalgicine lehtëson menjëherë ndjesinë e diskomfortit.
  • Kombinimi i Resveratrolit dhe Bakrit siguron një rigjenerim të mirë të lëkurës.
  • Kompleksi i patentuar DAP (Dermatological Advanced Formulation) rrit shkallën e tolerancës së lëkurës.

– Pa parfum
– Hipoalergjik
– Jo komedogjenik
– Pa ngjyrues

Ngjyra bezhë është natyrale dhe lidhet me përbërësit aktivë të kremit

Udhëzime mbi përdorimin

Aplikojeni 2 herë në ditë në zonat e dëmtuara deri në riparimin e lëkurës.