Përshkrimi i Produktit

Krem hidratues dhe ushqyes me veprim qe zgjat deri ne 24ore.
Fale perberesve ushqyes dhe ristrukturues, Atoderm Cream forcon biologjikisht barrieren e lekures dhe ne kete menyre frenon penetrimin e lendeve irritese. E pasur me agjente hidratues, Atoderm Cream lidh ujin ne shtresat e siperme te lekures dhe nuk lejon qe te avulloje.
Qe nga aplikimi i pare lekura eshte me e bute dhe e hidratuar.

Pa parfum
Pa paraben
Hipoalergjik
Jo komedogjenik

Aplikojeni Atoderm Cream pas larjes se lekures.