Përshkrimi i Produktit

Qetësues i menjehërshëm i kruarjeve

Nuk ka rëndesi shkaku i kruarjes, ajo mund të ndodhe në çdo kohë. Atoderm SOS spray qetëson kruarjen në 60 sekonda me një efikasitet prej 6 orësh.
Redukton kruarjen dhe jep komfort të menjëhershëm.
Tekstura shumë e lehtë (emulsion vaj në ujë) ofron një ndjesi të menjëhershme freskie.
Formula shpërndahet në formën e mikro pikava për një shpërndarje të mirë. Respekton pH fiziologjik të lëkurës. E testuar dermatologjikisht dhe klinikisht.

Indikacionet:

  • Kruarje të shpeshta ose të përkohshme
  • Lëkurë e thatë, shumë e thatë, me tendencë atopike
  • E përshtatshme për të gjithë familjen (beb-fëmijë-të rritur). Mund të përdoret tek të porsalindurit por jo tek bebet premature.

Udhëzime mbi përdorimin

Sprucojeni në lëkurë të pastër në një largësi prej 20cm. Përhapeni nëse është e nevojshme. Lëreni të thahet. Aplikojeni sa herë ta keni të nevojshme.