Përshkrimi i Produktit

Xhel dushi i butë pa-sapun që respekton balancën e lëkurës.
Falë agjentëve hidratues Atoderm Shower Gel zbut dhe mbron lëkurën
Vetitë zbutëse të Atoderm reduktojnë ndjesinë e tërheqjes dhe diskomforit në lëkurë. Pas dushit lëkura është më e qetësuar dhe më e butë.

  • Pa alergjene
  • Pa sapun
  • Pa paraben dhe ngjyrues
  • Hipoalergjik
  • Ngjyrë blu natyrale

Udhëzime mbi përdorimin

Aplikojeni Atoderm Shower Gel në lëkure të lagur dhe më pas shplajeni.