Përshkrimi i Produktit
Vaji i farave të kungullit përgatitet në një mënyrë mjaft tradicionale. Farat veçohen me dorë nga kungulli – sipas traditës Austriake – dhe pastrohen me ujë të freskët. Më pas piqen ngadalë në 70°C. Duhen farat e rreth 30-50 kungujve për të përftuar 1 litër vaj. Vaji është me ngjyrë të errët që vjen nga sasia e lartë e klorofilit dhe karrotenit që gjendet në fara.
Vaji i farave të kungullit ka një shije mjaft uninke e cila e bën këtë vaj të aplikueshëm në shumë produkte: sallatë, perime të freskëta apo të skuqura madje dhe në akullure me vanilje e cila merr një shije të lehtë pikante, Pak pika në patate apo në djathin e dhisë japin një eksperiencë mjaft të veçantë kulinare.
Pështypjet mbi produktin
Përshtypjet
There are no reviews yet.
Jepni përshtypjen tuaj mbi produktin