ACM Laboratoire – Molutrex

1,870 Lekë

Kategoria: Firma:

Përshkrimi i Produktit

ACM Laboratoire Molutrex

Trajtimi i Molluscum contagiosum (lythave)
Tretësirë 5% hidroksid kaliumi për aplikim lokal në lëkurë.

Molluscum contagiosum është një sëmundje virale beninje dhe shumë ngjitëse e lëkurës, që prek përgjithësisht lëkurën dhe nganjëherë mukozën, dhe e cila është rritur vazhdimisht gjatë 10 viteve të fundit, veçanërisht te fëmijët me lëkurë atopike.

Udhëzime mbi përdorimin

Molutrex është shumë i thjeshtë për t’u përdorur: 1 deri në 2 aplikime në ditë derisa të shfaqet skuqja (zakonisht pas 2 deri në 10 ditë). Nuk kërkohet shpëlarje. Mund të përdoret në fytyrë dhe trup (përveç rreth syve dhe mukozës) tek të rriturit dhe fëmijët mbi 2 vjeç.

1. Para përdorimit të parë:

Zëvendësoni kapakun e shishes me kapakun e papërshkueshëm nga fëmijët të pajisur me furçë. Kjo kuti përmban gjithashtu një aplikues të imët për aplikim më të saktë në molluscum contagiosum shumë të vegjël.

2.Aplikimi i Molutrex:

Hapeni shishen, vendoseni në një sipërfaqe të sheshtë për të parandaluar derdhjen dhe zhytni furçën ose aplikuesin e imët në tretësirë. Fshini çdo tepricë nga furça ose aplikuesi i imët në buzën e shishes për të parandaluar formimin e pikave.

Përdorni furçën ose aplikuesin e hollë për të aplikuar produktin pa tepricë në molluscum contagiosum, pa e vënë atë në kontakt me lëkurën e shëndetshme.

Zhyteni furçën ose aplikuesin e hollë në produkt çdo 2 ose 3 aplikime. Vendosni mirë kapakun e papërshkueshëm nga fëmijët pas çdo përdorimi.

3. Tharja:

Lëreni të thahet. Kur përdorni për një fëmijë, sigurohuni që fëmija të mos prekë zonën e trajtuar ndërsa produkti është duke u tharë.

4. Përsëriteni aplikimin 1 ose 2 herë në ditë:

Përsëriteni aplikimin në të njëjtin Molluscum contagiosum për disa ditë derisa të shfaqet skuqja, që zakonisht ndodh pas 2-10 ditësh.

5. Ndërprerja e aplikimit:

Ndaloni aplikimin e Molutrex në një Molluscum contagiosum të veçantë kur ndodh skuqja. Kjo është një shenjë se Molluscum contagiosum do të zhduket pas 2 deri në 6 javëve.

E rëndësishme: Mos e aplikoni produktin në të njëjtin Molluscum contagiosum për më shumë se 14 ditë. Nëse nuk vërehet përmirësim, njoftoni mjekun tuaj.

Firma

ACM Laboratoires

Mosha

2+

Sasia

3ml

Pështypjet mbi produktin
 • 0
  vlerësime
 • 5 Yje
  0%
  4 Yje
  0%
  3 Yje
  0%
  2 Yje
  0%
  1 Yll
  0%
Përshtypjet

There are no reviews yet.

Jepni përshtypjen tuaj mbi produktin

Bëhu i pari që jep një përshtypje “ACM Laboratoire – Molutrex”

Produkte që mund t'ju interesojnë

LART