Vitamina për bebe dhe fëmijë

Buona – Buonavit D3

(3)
Original price was: 1,700 Lekë.Current price is: 1,445 Lekë.

Vitabiotics – Wellbaby shurup multivitaminik

(7)
Original price was: 1,500 Lekë.Current price is: 1,275 Lekë.

L’il Critters – Immune C (plus zinc & vitamin D)

(3)
1,450 Lekë2,380 Lekë

Vitabiotics – Wellbaby Vit D Drops

(1)
Original price was: 1,500 Lekë.Current price is: 1,275 Lekë.

Buonavit – D3F

(0)
Original price was: 1,425 Lekë.Current price is: 1,211.25 Lekë.

Vitabiotics – Wellkid Multi-Vitamin Liquid

(0)
Original price was: 1,500 Lekë.Current price is: 1,275 Lekë.

Buona – Simbiosistem drops

(0)
Original price was: 1,700 Lekë.Current price is: 1,445 Lekë.

Vitabiotics – Wellkid Softjelly Strawberry flavour

(1)
Original price was: 1,500 Lekë.Current price is: 1,275 Lekë.

Mommy’s Bliss – Baby Vitamin D Organic Drops

(0)
Original price was: 3,650 Lekë.Current price is: 3,285 Lekë.

Buona – Buonavit D3K

(0)
Original price was: 1,700 Lekë.Current price is: 1,445 Lekë.

Sambucol – Black Elderberry shurup për fëmijë (mbi 1 vjeç)

(0)
Original price was: 1,500 Lekë.Current price is: 1,350 Lekë.

Vitabiotics – Wellkid Immune Chewable

(0)
Original price was: 1,500 Lekë.Current price is: 1,275 Lekë.

LART