Ushqime për bebe

Përzgjidh produktet sipas moshës së fëmijës (në muaj).
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Plasmon – Biskote (6m+)

(2)
180 Lekë970 Lekë
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Holle – Baby Musli Organik me Drithëra (6m+)

(4)
Original price was: 800 Lekë.Current price is: 760 Lekë.

Plasmon – Makarona për fëmijë (6m+)

(4)
280 Lekë
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Holle – Pure Organik Tërshëre (6m+)

(1)
Original price was: 750 Lekë.Current price is: 712.50 Lekë.

Holle – Pure organik me 3 drithëra (6m+)

(0)
Original price was: 800 Lekë.Current price is: 760 Lekë.

Holle – Musli Organik me Fruta (10m+)

(1)
Original price was: 800 Lekë.Current price is: 760 Lekë.

Holle – Blue Bird Pure frutash me dardhë, mollë, boronicë dhe tërshërë (6m+)

(0)
Original price was: 250 Lekë.Current price is: 237.50 Lekë.

Holle – Musli Organik me Drithëra (10m+)

(0)
Original price was: 750 Lekë.Current price is: 712.50 Lekë.

Holle – Banana Lama Pure frutash banane, mollë, mango dhe kajsi (6m+)

(0)
Original price was: 250 Lekë.Current price is: 237.50 Lekë.

Holle – Pear Pony Pure frutash dardhë, pjeshkë, manaferra dhe tërshërë (8m+)

(0)
Original price was: 250 Lekë.Current price is: 237.50 Lekë.

Holle – Zebra Beet Pure frutash me mollë, banane dhe rrepë (6m+)

(1)
Original price was: 250 Lekë.Current price is: 237.50 Lekë.

Holle – Tropic Tiger Pure frutash mollë, mango dhe frut pasioni (8m+)

(0)
Original price was: 250 Lekë.Current price is: 237.50 Lekë.

Hipp – Muhalebi 5 drithëra dhe kumbull (6m+)

(0)
Original price was: 800 Lekë.Current price is: 720 Lekë.

Holle – Power Parrot Pure frutash dardhë, mollë, dhe spinaq (6m+)

(0)
Original price was: 250 Lekë.Current price is: 237.50 Lekë.

LART