Suplemente

Vitabiotics – Pregnacare Breast-Feeding

(9)
Original price was: 3,000 Lekë.Current price is: 2,550 Lekë.

Vitabiotics – Pregnacare Plus Omega-3

(3)
Original price was: 3,100 Lekë.Current price is: 2,635 Lekë.

Vitabiotics – Ultra Folic Acid

(3)
Original price was: 1,000 Lekë.Current price is: 850 Lekë.

L’il Critters – Immune C (plus zinc & vitamin D)

(3)
Original price was: 1,700 Lekë.Current price is: 1,450 Lekë.
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Vitabiotics – Pregnacare MAX

(3)
Original price was: 4,000 Lekë.Current price is: 3,400 Lekë.

Vitabiotics – Pregnacare Original

(1)
Original price was: 2,200 Lekë.Current price is: 1,870 Lekë.

Vitabiotics – Pregnacare New Mum

(0)
Original price was: 2,400 Lekë.Current price is: 2,040 Lekë.

L`il Critters – Omega-3 Gummy Vitamin

(0)
Original price was: 1,778 Lekë.Current price is: 1,511 Lekë.
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Vitabiotics – Pregnacare Him & Her Conception

(0)
Original price was: 6,000 Lekë.Current price is: 5,100 Lekë.

DoppelHerz – IroTec, suplement me hekur dhe acid folik

(1)
Original price was: 1,300 Lekë.Current price is: 1,105 Lekë.

DoppelHerz – Vital Materna Plus, për shtatzaninë dhe gjidhënien

(0)
Original price was: 2,270 Lekë.Current price is: 1,930 Lekë.

Solgar – Prenatal Nutrients

(0)
Original price was: 2,300 Lekë.Current price is: 1,955 Lekë.

LART