Koha e banjës

Mustela – Shampo për flokët dhe trupin

(16)
960 Lekë1,520 Lekë
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Sudocrem – Krem antiseptik dhe riparues i lëkurës

(14)
500 Lekë680 Lekë
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Pharmasept – Mild Bath

(3)
1,184 Lekë1,856 Lekë
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Dermedic – Linum Emollient Baby Creamy Cleansing Gel

(1)
910 Lekë1,540 Lekë
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Pharmasept – Kid Soft Hair Lotion

(1)
Original price was: 840 Lekë.Current price is: 672 Lekë.

Chicco – Shampo për trup dhe flokë (0m+)

(0)
610 Lekë950 Lekë
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Frezyderm – Baby Shampoo (0m+)

(2)
Original price was: 1,800 Lekë.Current price is: 1,440 Lekë.

Suavinex – Sfungjer natyral

(1)
800 Lekë
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Pharmasept – Kids Soft Hair Shampoo

(0)
Original price was: 1,250 Lekë.Current price is: 1,000 Lekë.
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Frezyderm – Chamomille Bath

(0)
Original price was: 1,700 Lekë.Current price is: 1,360 Lekë.

Mustela – Stelatopia vaj pastrues

(1)
Original price was: 3,000 Lekë.Current price is: 2,400 Lekë.

Mustela – Shampo e butë për flokët

(1)
Original price was: 1,500 Lekë.Current price is: 1,200 Lekë.

Pharmasept – Extra Sensitive Bath

(0)
Original price was: 1,260 Lekë.Current price is: 1,008 Lekë.

Bambo – Hair & Body Wash

(0)
711 Lekë1,575 Lekë
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Frezyderm – Baby Bath

(1)
Original price was: 1,700 Lekë.Current price is: 1,360 Lekë.

LART