Kollë

Qetëso kollën. Produkte për fëmijë dhe të rritur. Shurup për kollë për kollë të thatë apo për kollë me sekrecione (produktiv). Shiko produktet.

Buona – Respiro Shurup

(1)
Original price was: 1,500 Lekë.Current price is: 1,275 Lekë.

Phyto Garda – Lumaxin shurup për kollë të thatë dhe me sekrecione

(2)
Original price was: 1,500 Lekë.Current price is: 1,275 Lekë.

Mommy’s Bliss – Baby Cough Syrup & Mucus Immunity Support + Night Time Combo Pack

(1)
Original price was: 4,350 Lekë.Current price is: 3,915 Lekë.

Mommys`s Bliss – Organic Baby Cough Syrup + Immunity Support (4m+)

(0)
Original price was: 2,900 Lekë.Current price is: 2,610 Lekë.

Tussavit – Shurup

(1)
319 Lekë420 Lekë

Mommy’s Bliss – Organic Baby Cough Syrup Night Time

(0)
Original price was: 2,900 Lekë.Current price is: 2,610 Lekë.

ESI – Propolaid Flu

(0)
Original price was: 950 Lekë.Current price is: 807.50 Lekë.

Alta Natura – Echitos Adulti

(0)
Original price was: 1,500 Lekë.Current price is: 1,275 Lekë.

LART