Kujdesi ndaj diellit

La Roche Posay – Ujë termal

(11)
1,040 Lekë1,464 Lekë

Youth Lab – Wet Skin Oilspray (SPF 50+)

(4)
Original price was: 3,590 Lekë.Current price is: 2,872 Lekë.

Nuxe – Vaj nxirës për fytyrë dhe trup (SPF 30)

(4)
Original price was: 3,700 Lekë.Current price is: 2,590 Lekë.

Nuxe – Vaj nxirës për fytyrë dhe trup (SPF 10)

(2)
Original price was: 3,500 Lekë.Current price is: 2,450 Lekë.

Rilastil – Sun System Vapo Spray (SPF 30)

(0)
Original price was: 3,360 Lekë.Current price is: 1,680 Lekë.

Avene – Intense Protect (SPF 50+)

(0)
Original price was: 3,100 Lekë.Current price is: 2,480 Lekë.

Nuxe – Qumësht freskues pas dielli për fytyrë dhe trup

(7)
Original price was: 2,600 Lekë.Current price is: 1,820 Lekë.

Rilastil – Sun System Vapo Spray (SPF 50+)

(1)
Original price was: 4,550 Lekë.Current price is: 2,275 Lekë.

Youth Lab – Body Guard spray (SPF 30)

(3)
Original price was: 3,100 Lekë.Current price is: 2,480 Lekë.

Frezyderm – Sun Screen Invisible Spray for Face & Body (SPF 50+)

(0)
Original price was: 2,400 Lekë.Current price is: 1,920 Lekë.

Korff – Sun Secret Body and Hair Spray Oil (SPF 30)

(1)
Original price was: 3,650 Lekë.Current price is: 1,825 Lekë.

ESI – Aloe Vera Gel + Tea Tree Oil

(1)
Original price was: 850 Lekë.Current price is: 722.50 Lekë.

Avene – Moisturizing Self-tanning Silky Gel

(0)
Original price was: 2,600 Lekë.Current price is: 2,080 Lekë.

Dermedic – Sunbrella qumësht mbrojtës spray (SPF 50+)

(0)
Original price was: 3,460 Lekë.Current price is: 1,730 Lekë.

Avene – Spray trupi (SPF 30)

(1)
Original price was: 3,500 Lekë.Current price is: 2,800 Lekë.

Nuxe – Qumesht i butë për fytyrë dhe trup spf 30 

(1)
Original price was: 3,500 Lekë.Current price is: 2,450 Lekë.

LART